top of page

Ambulatorisk

Produksjonsdyr og Smådyrpraksis
 

STORDYRPRAKSIS

Jeg kjører stordyrpraksis i Eiker og Kongsberg kommuner og tilbyr også tjenester i nærliggende områder. Dette er et samarbeide med Hokksund Dyreklinikk, og jeg kjører fast hver onsdag. Utover dette hvis noe skulle oppstå.

Deltar også i den interkommunale veterinærvakta og min dag er fra onsdag kl 16.00 til torsdag morgen 08.00.

Vakta deles mellom 4 veterinærer og vi kjøre ca 4.hver helg, følg med på facebook gruppen for oppdatering når jeg har vakt.

Vi sørger sammen for at alle skal få hjelp ved akutt sykdom alle hverdager mellom 0800-1600.

For at arbeidsdagen min og praksis besøkene skal foregå hensiktsmessig både for oss og for dere er jeg avhengig av at besøk blir ringt inn i telefontiden mellom 08.00-09.00 på hverdager, og mellom 08.00-10.00 på helg. Til telefon 400 74 274

 

Oppdrag som ikke haster f.eks. avhorninger og drektighetskontroller kan samles opp  for å unngå mye unødvendig kjøring. Ring gjerne inn slike oppdrag i god tid.

Egne priser for disse tjenestene. 

SMÅDYRPRAKSIS

Hvis det er ønskelig så kan jeg også kjøre ambulatorisk praksis for smådyr, dette settes opp ved behov og etter avtale. Det jeg kan gjøre på hjemmebesøk er små konsultasjoner, kastrering hannkatt, vaksiner, kontroller, avlivning. Ta kontakt for ytterligere informasjon om dette. Egne priser gjelder.

bottom of page